tänään mulle ehdotettiin, että sanoisin vaan kaikkien kysymyksiin, että

                                lue mun blogista.

tällä hetkellä olen aivan samaa mieltä, vaikken muuten sitä mieltä olekaan, että tämä kirjoituslaatikko olisikaan mitään muuta kuin yksi, melko julkinen, puoli minua.
mutta tässä nyt sitten sitä, että Miten meni Helsingissä? Millasta oli pääsykokeissa? jne.

No ei mennyt kauhean hyvin. Olin epävarma ja epäkiinnostava. Kävin metsässä, koska siellä ei ahdistanut koko ajan. Välillä muistin, miksi tätä hommaa tehdään ja rakastin laulamista. Sitä tapahtui iltaisin, kun kukaan ei kuullut. Teoriat meni päin vitsuraa, selviydyin vielä huonommin kuin tavallisesti ja yhtyemusisoinnissa hoilasin ihan tiloissa ja silmät kiinni ja jonnin verran laput korvilla, kun olisi pitänyt osoittaa että olen muuten tosi hyvä yhtyemusisoija ja sosiaalinen tapaus. en tainnut sillä kertaa kyllä olla. vaikka kivaa kyllä oli! pääsykokeissa oli tosi kivoja tyyppejä. ihan mieluusti niiden kanssa joskus opiskelen samassa laitoksessa. tänä vuonna en sinne usko pääseväni.

nyt on maailman väsymys ja kurkku tulessa. nieleminen sattuu ja koko aataminomena on kipeä. äsken kävin akupunktiossa ja toivon, että siitä olisi hyötyä. ennen kaikkea haluan vain nukkumaan.

huomenna on Hyvä trion levyjulkkarit, eli opinnäytetyö.
sunnuntaina menen arvostelemaan Henxelien keikan.
maanantaina on solistinen lopputyö, jota pääsen varmaan sunnuntaina oikeasti suunnittelemaan.
tiistaina avustan Elinan tutkinnossa.
keskiviikkona on klassisen laulun ja koulu kamupändin eli Pieneläintarhan tutkinnot.
torstaina on valmistuminen (tosin pahvikansio on tyhjä ja todelliset paperit saan juhannukseen mennessä toimitettujen todisteiden perusteella), juhlassa keikka ja yksi vanhainkotikeikka iltapäivällä.
perjantaina on kaksi vanhainkotikeikkaa.
sitten tuleekin viikonloppu, jolloin treenaamme Ängry titsin levyä varten.
seuraava viikko äänitetään.
enkä jaksa enää luetella mitä kaikkea sitten, mutta tällä inehmolla on vaan liian paljon kaikkea tekemistä ja mää kohta halkean. 
sitä ennen kuitenkin teen nämä kaikki hommat, mutta ennen sitä menen nukkumaan.
ja se, joka sanoo, ettei muusikon työ ole oikeeta työtä, syököön päänsä.

Sara Puljula on julistanut tämän kevään Vittujen kevääksi. (Tiedättehän esimerkiksi Summer of Love ja niin edespäin? Tää on melkein se, muttei silti niinku yhtään.)
Kaikki ne, jotka tulevat muistamaan kevään 2008 tällä nimellä, käsi ylös!